Αποστολές από το κατάστημα ρούχων Pretty Woman

Για Ελλάδα

Οι αποστολές γίνονται με ΕΛΤΑ courier και Γενική Ταχυδρομική. Η επιλογή της courier γίνεται από τον πελάτη.Το κόστος μεταφοράς και για τις δυο εταιρίες ανέρχεται στα 5,00 € και ο χρόνος παράδοσης είναι 2-4 εργάσιμες μέρες. Για αγορές αξίας άνω των 50,00 € τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.

Για Κύπρο οι αποστολές γίνονται σε συνεργασία με ΕΛΤΑ (παράδοση από EMS στην Κύπρο). Ο χρόνος παράδοσης είναι 5-6 εργάσιμες ημέρες. Το κόστος μεταφοράς είναι 15,00 €. Για αγορές άνω των 100,00 € τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ

Αλλαγές γίνονται δεκτές εντός 10 ημερών από την παραλαβή του πακέτου και αφορούν το μέγεθος, το χρώμα ή των κωδικό. Το κόστος αλλαγής είναι στα 3,00 €. Το ρούχο θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση χωρίς να έχει υποστεί φθορές και να μην έχουν αφαιρεθεί οι ετικέτες. Η αλλαγή μπορεί να γίνει με οποιοδήποτε άλλο ρούχο δικής σας επιλογής, ίσης ή μεγαλύτερης αξίας . Αν το νέο προϊόν είναι μεγαλύτερης αξίας η διαφορά θα πληρωθεί στην μεταφορική με την παράδοση του νέου πακέτου. Το πακέτο στέλνεται ως παράδοση/παραλαβή, δηλαδή σας αποστέλλεται το νέο προϊόν και παραδίδεται στην courier αυτό που είναι για αλλαγή.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ PRETTY WOMAN

Επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών.

Το ρούχο θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση χωρίς να έχει υποστεί φθορές και να μην έχουν αφαιρεθεί οι ετικέτες. Τα έξοδα επιστροφής και τα έξοδα προμήθειας της τράπεζας επιβαρύνουν τον πελάτη, ανέρχονται στα 6 € και αφαιρούνται από το ποσό επιστροφής. Η επιστροφή χρημάτων γίνεται σε τράπεζα της επιλογής σας. Εναλλακτικά μπορεί να κρατηθεί το ποσό για μελλοντική αγορά. Η επιστροφή θα πρέπει να γίνεται με EΛΤΑ courier ή Γενική Ταχυδρομική στα παρακάτω στοιχεία:

Pretty Woman

Άννα Δεληκωστίδου

Ανθέων 13

57019 Περαία

Για περισσότερες διευκρινίσεις, τηλ. επικοινωνίας: 23920 75600.

X