Προσωπικά Δεδομένα

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Τήρησης Απορρήτου

Το Pretty Woman XXL αποτελεί το ηλεκτρονικό καταστήματα πώλησης ρούχων της εταιρίας ΔΕΛΗΚΩΣΤΙΔΟΥ ΑΝΝΑ – ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ σεβόμενο τα δικαιώματα, την ασφάλεια και τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών/χρηστών. Η βασική πολιτική περί προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και του απορρήτου κάθε είδους πληροφοριών σχετικών με τους πελάτες μας, περί συμμόρφωσής μας σε κάθε ισχύοντα κώδικα ή και κανόνα ορθής συμπεριφοράς και πρακτικής ή πλαισίου κανονιστικής συμμόρφωσης που διέπει την πώληση προϊόντων, καθίσταται ιδιαίτερα σημαντική.

Όπως ορίζει ο Νόμος 2472/1997, και όπως αυτός τροποποιήθηκε από τον Ν.3471/2006, για την τήρηση αρχείου που περιλαμβάνει Προσωπικά Δεδομένα απαιτείται η ρητή συγκατάθεση του υποκειμένου.

Για το λόγο αυτό, εάν δεν συμφωνείτε με την καταχώρηση των προσωπικών δεδομένων σας για τους σκοπούς που αναφέρονται παρακάτω, παρακαλείστε να απέχετε από τη χρήση της ιστοσελίδας Pretty Woman XXL.

Σε κάθε περίπτωση, η περαιτέρω χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου ισοδυναμεί και με τη ρητή συναίνεσή σας για την καταχώρηση όποιων δεδομένων σας ζητηθούν για το αρχείο της εταιρείας μας και ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή εκ μέρους σας των όρων χρήσης και του περιεχομένου της παρούσας ιστοσελίδας.

Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία καταχωρείτε στη διάθεσή του ηλεκτρονικού μας καταστήματος με την εγγραφή σας, χρησιμοποιούνται για να επικοινωνούμε μαζί σας σχετικά με την παραγγελία σας, να σας ενημερώνουμε σχετικά με σημαντικές λειτουργικές αλλαγές του ιστότοπού μας, για στατιστικούς λογούς και έρευνες αλλά και για την προώθηση και προαγωγή των προϊόντων και υπηρεσιών μας, εφόσον το επιθυμείτε.

Σύμφωνα με το νόμο και τις διατάξεις των άρθρων 11, 12 & 13 του Ν. 2472/1997 ο χρήστης έχει το δικαίωμα της πρόσβασης και διαγραφής προσωπικών δεδομένων, τα οποία συλλέγονται και επεξεργάζονται στα αρχεία της εταιρείας μας.

Γι αυτό το λόγο, όλα τα μηνύματα τα οποία θα δέχεστε από το Pretty Woman XXL μέσω email ή ηλεκτρονικό ταχυδρομείο θα περιλαμβάνουν πληροφορίες σχετικά με το τρόπο με τον οποίο μπορείτε να έχετε πρόσβαση ή να διαγραφείτε από τα αρχεία μας.